De 6 leukste herfst make-up trends

Beauty & Mode door Maj

Het is altijd zo leuk om met nieuwe make-up trends te experimenteren. Van een winged eyeliner tot aan dark lips. Met make-up kan je nooit gek genoeg gaan! Wij delen onze 5 favoriete herfst make-up trends.

1. Dark lips

Een opvallende kleur op je lippen gaan we deze herfst vaak zien. Vooral een donkere tint steelt dit seizoen de show, zoals bordeaux, paars en bruin. Als je nog gewaagder wilt gaan, zijn donkerblauw of zwart goede opties. Extra tip: combineer een donkere lip met een naturel make-up look, zo gaat echt alle aandacht meteen naar de lippen. Gorgeous!

2. Golden Hour 

Glowy make-up looks blijven een favoriet. Ook deze herfst trekken we deze trend door en nu zelfs naar een nog hoger level met nog meer shine. De basis is altijd: breng een laagje bronzer aan met een goudgele ondertoon op je gezicht en gelaat. Eigenlijk zodat je op het randje zit van te veel glow. Denk aan sunkissed, karamel en nude tinten. Het geeft je een hele gezonde en mysterieuze look.

3. Warme tinten

Warme tinten doen het deze herfst weer goed. Cappuccino en latte kleuren zijn erg trending op het moment. Deze kleuren kun je laten spreken in je oogschaduw of lippen. Of breng eens bruine mascara en eyeliner aan, in plaats van zwart. Een mooie nude gloss maakt je make-up look helemaal af.

4. Lange en volle wimpers

Lange, volle wimpers zijn een must dit seizoen. Gebruik een goede wimperkruller om je wimpers te liften en breng meerdere lagen mascara aan voor een dramatisch effect. Als je extra flair wilt toevoegen, overweeg dan wimperextensions of wimperstrips voor die weelderige look.

5. De ‘no make-up look’

Bij de no make-up look breng je wel make-up aan op je gezicht, maar lijkt het alsof je niks draagt. In de zomer kan dit lekker licht aanvoelen op je huid en heb je toch een mooie natural glow. Ook perfect als je al wat bruiner bent in je gezicht, maar wel iets meer all out wilt tijdens een etentje. Wij geven een aantal handige tips, waarmee je de natuurlijke ‘no make-up look’ creëert. Lees hier hoe je deze look creëert.

6. Bushy eyebrows

Wenkbrauwen zijn een van de belangrijkste stappen in je make-up routine, ze geven je een frisse blik. Ga voor bushy eyebrows, dus zoveel haar als mogelijk is. Teken ze heel lichtjes in en borstel ze omhoog met een wenkbrauwgel. Fluffy brows zorgen voor een hele open look!