Dit zijn de favoriete Mexicaanse food hotspots van Welke.nl

Food door Maj

Nachos met guacamole, tacos, burritos: nog maar een kleine greep uit de Mexicaanse keuken. Ben jij ook zo dol op deze gerechten? De afgelopen jaren komen er steeds meer heerlijke Mexicaanse food hotspots naar Nederland en daarom delen wij maar al te graag onze top 6. Yum!

1. Madre - Amsterdam

In de Westerstraat in Amsterdam zit het geweldige restaurant Madre Amsterdam die behoort tot de beste Mexicaanse restaurants van Amsterdan. Er hangt een heerlijke sfeer, waar je kan genieten van de lekkerste cocktails en Mexicaanse gerechten. Zeker een bezoekje aan de Jordaan waard dus!

Meer op Instagram

2. Supermercado - Rotterdam

Op de Schiedamse Vest vind je de gezellige cocktailbar en restaurant Supermercado. Het is een kleurrijk en sfeervol restaurant, waar je zeker de hele avond kunt gaan genieten van de Mexicaanse sferen. Er is genoeg keuze en voor ieder wat wils op de menukaart. Daarnaast schenkt de cocktailbar de lekkerste cocktails, plus je kan er ook nog eens een cocktailworkshop volgen! Hoe leuk is dat.

Meer op Instagram

3. Restaurant Colibri Cocina Mexicana - Arnhem

Opzoek naar een culinaire Mexicaanse ervaring? Laat je verrassen door restaurant Colibri Cocina Mexicana in Arnhem. Proef de lekkerste gerechten, cocktails en wijnen. Kortom, een avond om nooit te vergeten.

Meer op Instagram

4. Local Dealer - Amsterdam

Eén van de beste Mexicaanse restaurants in Amsterdam Oost: de Local Dealer. Je proeft dat er gewerkt wordt met hele verse ingrediënten en op de menukaart staan gerechten als ceviche, taco's en burritos. Ook voor de veganisten is dit de perfecte plek om van het Mexicaanse een te genieten. Enjoy!

Meer op Instagram

5. Don pablo - Nijmegen

Don pablo in Nijmegen is gespecialiseerd in de Mexicaanse keuken, maar je kunt hier ook genieten van lekkere Argentijnse gerechten, exotische cocktails en tapas. Laat je verrassen door de kleurrijke schilderingen, salsamuziek en ga helemaal op in de sferen van dit must visit restaurant!

Meer op Instagram

6. El Popo - Deventer

Misschien heb je de Popo Foodtruck wel eens voorbij zien komen als je in de buurt van Deventer woont, want naast een gezellig restaurant touren ze ook rond met een foodtruck! Je kunt deze Mexicaanse foodtruck zelfs boeken voor je eigen feestje. Hoe leuk is dat?

Meer op Instagram