Zo draag je het oversized overhemd op 5 verschillende manieren

Beauty & Mode door Maj

Het oversized overhemd is een basic die een must is in je garderobe. Je kunt er super veel kanten mee op en het is een item om het hele jaar door te dragen. Lente, zomer, herfst, winter; eigenlijk elk seizoen komtdit modeitem wel van pas. Wij laten je zien hoe je het oversized overhemd op 5 verschillende manieren kan dragen, dat is nog eens multifunctioneel!

1. Opknopen

Als je een iets kortere top wilt, kun je het overhemd opknopen. Draag hem vervolgens op een pantalon, jeans of rok en je bent klaar om de deur uit te gaan. Klein trucje: als je het overhemd opknoopt, kun je de lus vastknopen met het knoopje. Zo blijft deze de hele dag goed zitten en hoef je niet de hele tijd op te letten of de knoop van je blouse nog goed vastzit. Handig!

2. Gecombineerd met je favoriete jeans

Combineer het overhemd met je favoriete jeans en je outfit is meteen helemaal af. Eigenlijk kan deze look elk seizoen. In de zomer op een denim short en in de winter op een wijde lange jeans. Je kunt eindeloos combineren en deze outfit is geschikt voor elke gelegenheid. Easy en mega chique!

3. Het overhemd open dragen

Draag het overhemd als 'jas' door de blouse open op een top te dragen. Leuk op bijvoorbeeld een tanktop (die een must is als basis item in je garderobe). In de zomer heerlijk als het wat afkoelt op een zomeravond, maar ook perfect over je bikini voor naar het strand. Zeker meenemen in je koffer als je nog op vakantie gaat!

4. Draag de blouse half in je broek

Knoop de blouse aan de onderkant niet volledig open en draag de helft van de blouse in de broek. Zo creëer je een speelser effect. Leuk toch hoeveel kanten je op kunt met één blouse? Zo moet je af en toe wat hacks uitproberen, om van één outfit meerdere outfits te kunnen maken. Verrassend genoeg kan dit bij meer kledingstukken dan je in eerste instantie zou denken.

5. Voor een chique gelegenheid

Een avondje uit? Draag de blouse half open op een rok. Zo wordt het meer een night out look en rock jij het overhemd op een hele toffe manier! Ook super leuk om de blouse half open te dragen op een jeans of pantalon voor een wat chiquere kantoor outfit. Perfect dus voor meerdere gelegenheden.