Dopamine Dressing: zo word je gelukkiger door het dragen van kleding

Beauty & Mode door Maj

Het kan dus echt: gelukkiger worden door het dragen van kleding. Dopamine dressing is een modetrend, waarbij je (voornamelijk felgekleurde) kleding draagt waardoor je jezelf vrolijker voelt. Door kleding te dragen die je mooi vindt kan je zelfvertrouwen een boost krijgen en wij leggen je uit hoe.

1. Color blocking

Het kan niet vrolijker dan kleur met kleur te combineren. Alles kan en mag: combineer blauw met roze en oranje met geel, we love it!

2. Twinning is winning

Leuk voor de foto en ook nog eens mega gezellig: samen de trend dopamine dressing voortzetten. Zo zullen jullie je zeker een stuk gelukkiger en blijer voelen!

3. Bloemen

Bloemen zorgen altijd voor een stukje extra gezelligheid, zo ook in je kleding. Een leuke bloemenjurk, top of broek is altijd goed!

4. Co-ord

Vind je color blocking toch nog iets te spannend? Draag dan een kleurrijke co-ord set, waarbij de top dezelfde kleur heeft als de broek of rok. Zo heb je instant een leuke outfit.

5. Jeans gecombineerd met kleur

Toch nog een beetje op safe spelen? Combineer dan kleur met jeans! Een goede jeans is altijd goed en je ziet er meteen super vrolijk uit.