Opzoek naar mooie basis kledingstukken? Dit zijn onze favorieten

Beauty & Mode door Maj

Trend items zijn leuk om te hebben, maar een mooi basis kledingstuk kan zeker niet ontbreken. Er zijn gewoon een aantal essentials die je altijd nodig hebt als basis in je garderobe, zodat je eindeloos kunt blijven combineren. Ben je opzoek naar een aantal van deze mooie basis kledingstukken? Dit zijn onze favorieten.

1. Jeans

Een goede jeans valt natuurlijk niet weg te denken uit je garderobe. Je kan een jeans overal mee combineren en is eigenlijk bijna elk seizoen wel goed om in je garderobe te hebben. Ga jij voor een skinny, wide leg, mom of flared variant?

2. Blazer

De blazer blijft een goed basis item. Als jasje in de lente en als volledig pak in de winter; deze essential kan eigenlijk voor elke gelegenheid.

3. Witte blouse

De witte blouse is in de herfst leuk te dragen op een mooie jeans en in de zomer bijvoorbeeld op een short, rokje of over je bikini. Echt een musthave in je garderobe!

4. Little black dress

Heb je een feestje, dagje kantoor of een luie dag? De little black dress kan altijd! Een wijdere variant voor overdag die lekker praktisch zit en een chique model voor de avonduren.

5. Witte sneaker

Een witte sneaker kan overal onder. In de zomer onder een leuk jurkje en in de winter onder je jeans of pantalon. Als je even niet weet wat aan te trekken, dan denk je aan de witte sneaker!