Dit zijn de musthaves voor in je koffer als je op reis gaat

Lifestyle door Maj

Ik ga op reis en ik neem mee... deze reis musthaves! Op vakantie kun je niet te veel meenemen en daarom is het extra handig om na te denken over belangrijke spullen die zeker mee moeten. Wij zetten 7 handige reisspullen voor in je koffer op een rij.

1. Microvezel handdoek

Normale handdoeken kunnen zorgen voor ruimtekort in je koffer, doordat ze veel te dik zijn. Een microvezel handdoek of hamamdoek bespaart veel plaats en droogt heel snel. Echt ideaal voor op vakantie!

2. Waterproof actiecamera

Houd je van zwemmen of op avontuur gaan? Als je gaat kayakken of rots beklikken dan is een goede actiecamera niet overbodig. Ook is het heel leuk om een GoPro aan te schaffen, zodat je onder water filmpjes kan maken. Super leuk om herinneringen te maken!

3. Packing Cubes

Je kleding netjes opbergen in je koffer kan soms lastig zijn, maar packing cubes zullen je zeker helpen om alles van elkaar te onderscheiden. Het is eenvoudig en overzichtelijk om ondergoed bij ondergoed en sokken bij sokken te onderscheiden.

4. Oordopjes

Als je in een drukkere stad of gehorig hotel zit, kunnen oordoppen zeker van pas komen om sneller in slaap te komen. Toch een geruststelling om deze bij je te hebben.

5. Slaapmasker

Een slaapmasker is een must op vakantie. Veel gordijnen laten veel licht door, waardoor het heel licht in de kamer kan worden. Verder is het ook heerlijk in het vliegtuig als je nog even een powernap wilt houden.

6. Reis medicatiepakketje

Altijd fijn om een klein medicatiepakketje bij je te hebben met wat pleisters, paracetemol en betadine. Je weet nooit wat je te wachten staat op reis en zo heb je het meteen bij de hand!

7. Je favoriete bikini

Last but not least, je favo bikini of badpak. Zwemmen kan natuurlijk niet ontbreken op vakantie en daarom is dit zeker een musthave in je koffer.