Dit zijn 5 inspirerende Instagram accounts om te volgen

Lifestyle door Maj

Instagram is een leuk platform, waar je veel inspiratie uit kan halen. Ook als je even wat minder goed in je vel zit kan dit een fijne oppepper zijn, tenminste als je de juiste accounts volgt. Wij tippen je daarom 5 inspirerende Instagram accounts om te volgen!

1. @Tobehonestnl

Dit is Instagram account gaat over zelfliefde, de kracht van vrouwen en eerlijkheid. Benthe van de Wouw plaatst veel zelfgemaakte illustraties met inspirerende quotes erin verwerkt. Een heel mooi selfcare account om te volgen met prachtige boodschappen.

2. @Happsters

Op het Instagram account van Happsters vind je mooie quotes, maar ook humoristische afbeeldingen die je laten lachen. Het perfecte account als je even afleiding zoekt.

3. @woofandwalls

Honden + kunst = geweldige content! Van dit account word je instant vrolijk. Er worden namelijk foto's van honden gedeeld die voor kleurrijke wall art staan. Te cute!

4. @humansofamsterdam

Overgenomen vanuit New York; Humans of Amsterdam. De naam zegt het hem al, er worden namelijk mensen gefotografeerd uit Amsterdam. Zo blijkt iedereen een mooi verhaal te hebben die wordt gedeeld op deze pagina. Er zitten verdrietige, maar ook hele mooie verhalen bij om af en toe bij stil te staan.

5. @apartmenttherapy

Opzoek naar nieuwe ideeën op het gebied van interieur? Mooie en bijzonder ingerichte huizen kom je op dit account zeker tegen. Super leuk om eens bij iemand anders een kijkje te mogen nemen in huis en om zelf weer toffe inspiratie op te doen.