De beste mindset boeken van 2023

Lifestyle door Maj

Om weer even tot jezelf te komen, kan een mindset boek heel erg fijn zijn om te lezen. Lekker in het zonnetje jezelf een momentje gunnen en tot rust komen. Wij helpen je vast op weg, want dit zijn de beste mindset boeken van 2023!

1. Master your mindset - Michael Pilarczyk

Master your mindset gaat over persoonlijke en spirituele groei. Er is ook geschreven over zakelijk succes en hoe je in jouw leven een groei kan doormaken op verschillende vlakken. Een heel inspirerend en mooi boek.

2. MindLift - Kasper van der Meulen

MindLift is echte mentale fitness voor het brein. Dit boek zal leiden tot een sterkere focus en meer mentale kracht, waarbij stress wordt verminderd. Een echte topper als je aan de slag wilt gaan met mentale gezondheid!

3. DRIVE: Train je stoïcijnse mindset -  Mark Tuitert

Mark Tuitert won in 2010 olympisch goud met schaatsen, hieruit is zijn inspiratie voor het schrijven van dit boek ontstaan. Om zo ver te komen heeft hij namelijk gebruik gemaakt van stoïcijnse filosofen. In het boek beschrijft hij 10 praktische lessen, waarmee iedereen deze mindset kan creëren.

4. Self Love Mindset - Merel Teunis

Als je wilt werken aan je zelfliefde, mindset en persoonlijke groei, is dit boek perfect voor jou. Je gaat dus echt werken aan de relatie met jezelf en opzoek naar meer zelfvertrouwen om sterker in het leven te staan.

5. The Greatness Mindset - Lewis Howes

Lees je liever Engels geschreven boeken? Dan is The Greatness Mindset van Lewis Howes een boek voor jou! Je gaat aan de slag met je toekomstige zelf en opzoek naar de 'greatness inside you'.

Opzoek naar nog meer boekentips? Bekijk hier ook de leukste kookboeken!