De perfecte snacks tijdens een filmavond

Food door Maj

Tijdens een gezellige movie night mogen de snacks natuurlijk niet ontbreken. Een flinke bak popcorn is altijd goed, maar er zijn nog zoveel meer hapjes die om te smullen zijn tijdens het kijken van je favoriete film. Inspiratie nodig? Wij delen de perfecte snacks tijdens een filmavond!

1. Nacho's uit de oven

Yum! Nacho's uit de oven zijn de perfecte snack voor een filmavond. Voeg wat groentes, gehakt, sausjes en kaas toe om het extra lekker te maken.

2. Verschillende soorten popcorn

De popcorn mag natuurlijk niet ontbreken bij een filmavond, maar hoe leuk is het om een keer te variëren van smaken? Gebruik onderstaande kruiden en je maakt zo je eigen smaak popcorn!

3. Smartie koekjes

Iets zoets is natuurlijk altijd lekker bij de film en deze smeuïge smartie koekjes zijn heerlijk om te snacken. Laat de film maar beginnen!

4. Focaccia brood

Met focaccia kan je veel kanten op, heerlijk met rozemarijn of tomaatjes bijvoorbeeld. Want zeg nou eerlijk, niemand kan een lekkere focaccia weerstaan toch?

5. Snack plateau

Maak je avond compleet met een volledig snack plateau. Het scheelt even in de keuken staan, want je kunt alles gewoon kopen in de supermarkt. Voeg lekkere snoepjes, chipjes en een hartige snack toe voor een geweldig bord! Ook heel leuk om samen te doen met de kids.