6 kapsel die perfect zijn voor warm weer

Beauty & Mode door Maj

Wanneer de temperaturen stijgen, zijn we geneigd om ons haar in een makkelijke knot of staart te dragen. Super handig, maar soms wil je net even iets anders met je haar. Daarom hebben wij 6 kapsels uitgezocht die perfect zijn om te dragen tijdens warm weer, laat die zon maar komen!

1. Bubble ponytail

Hoe tof is deze haarstijl? Net even anders dan de normale hoge staart en super makkelijk om te maken! Het enige wat je nodig hebt zijn een aantal elastiekjes.

2. Lage knot

Classy is de goede benaming voor deze chique haarstijl. Ideaal te dragen als je alle haren uit je gezicht wilt tijdens een diner of op kantoor.

3. Vlechten

Met vlechten kan je alle kanten op. Ga je voor een lage vlecht, een hoge vlecht of een vissengraat vlecht? Alles kan met deze leuke haarstijl!

4. Haarklips

Haarklips zijn hét ideale haaraccessoire anno 2023. Je kan je hele haar ermee opsteken of half je haar omhoog doen. In ieder geval mega handig om bij je te hebben met warm weer.

5. Volume ponytail

Een gewone paardenstaart kan nog wel eens saai worden, maar experimenteer eens door je haar te touperen of te krullen en dan een staart te maken. Hierdoor krijgt je kapsel meteen een hele andere uitstraling.

6. Half omhoog

Draag je liever niet je haar helemaal vast, maar wil je wel alle haren uit je gezicht? Dan is je haar half omhoog steken een goede oplossing voor jou. Je kan een halve staart maken of bijvoorbeeld een halve knot, staat super leuk en draagt heel fijn!

Bekijk hier ook de fijnste kapsels voor als je gaat sporten