De leukste festival beautytrends in 2023

Beauty & Mode door Maj

Het festival seizoen is weer van start gegaan en dat betekent zomerse outfitjes en de leukste beauty trends. Glitter, gekleurde lippen en felle nagels; alles mag en kan. Maar ben je nou een tikkeltje inspiratieloos voor je volgende festival? No worries, want dit zijn de leukste festival beautytrends in 2023!

1. Glow in the dark

Met als klap op de vuurpijl, glow in the dark nagels. Hoe gaaf als je nagels letterlijk licht geven in het donker, een echte must op het volgende festival!

2. De tanddiamant

Als je iets extra's aan je look wilt toevoegen, dan is een tanddiamant anno 2023 he-le-maal het. Vrouwelijk met een Y2K randje.

3. Winged eyes

Een klassieker die we vaak gebruiken als we net even een stapje verder willen gaan met onze make-up look. De winged eyeliner is weer helemaal terug van - eigenlijk nooit weggeweest - en wij snappen wel waarom!

4. Glitter lippen

Überhaupt glitter is niet meer weg te denken op een festival. Glitter op je gezicht, lichaam, in je kleding of in je haar; het kan allemaal.

5. Space buns

Een nieuwe favoriete haarstijl, de space buns. Simpel gezegd; twee knotjes boven op je hoofd. Super praktisch als het warm is en het staat ook nog eens heel tof.

6. Western accessoires

Van cowboy boots tot hoeden en franjes, western accessoires worden de trend voor 2023. Eigenlijk trekken we hem gewoon nog even door, want deze trend is natuurlijk al een tijdje helemaal hip!

Bekijk hier ook de leukste festival looks voor 2023!