Zo houd je avocado’s veel langer houdbaar

Life Hacks door Maj

Avocado's zijn heerlijk; voor de lunch, door je salade of bij de nacho's als guacemole. Toch is het soms wel lastig in te schatten of de avocado nou rijp genoeg is. Vervolgens laat je hem een tijdje liggen en: oh no, de avocado is niet meer goed. Annoying! Om dit probleem te voorkomen, delen wij een hele handige lifehack om je avocado's veel langer houdbaar te houden.

Avocado's: gezond en lekker

Avocado's zijn erg lekker en makkelijk te verwerken in veel verschillende recepten. Ze zitten vol gezonde vetten die goed zijn voor de hormonen in je lichaam. Perfect dus om op voorraad te hebben in je koeling.

Toch zijn avocado's best aan prijs en wil je geen voedsel te hoeven verspillen door ze weg te moeten gooien. Heel irritant dus als ze bruin worden en niet meer lekker zijn! Tijd om actie te ondernemen met behulp van onderstaande lifehack, waarbij alleen een koelkast, een pot en koud water nodig is.

Zo houd je avocado’s veel langer houdbaar

Benieuwd hoe je avocado's langer houdbaar kan houden? Eigenlijk heel simpel, zoals beschreven heb je maar drie hulpgoederen nodig die je vast al in huis hebt liggen. Een pot, koelkast en koud water. Nu hoef je alleen nog maar de avocado erbij te pakken en deze in een pot met koud water op te bergen. Zet de pot in de koelkast en je avocado's zullen nooit meer bederven! Zo makkelijk kan het dus zijn om je groene vriendjes lang in leven te houden.