De leukste activiteiten als de zon schijnt

Lifestyle door Maj

De temperaturen stijgen en de zon gaat weer schijnen, yes! Maar wat zijn nou leukste activiteiten met mooi weer? Wij hebben een aantal van onze favoriete activiteiten op een rij gezet voor als buiten de zon schijnt, heerlijk genieten.

1. Scooter huren

Hoe leuk is het om met mooi weer te gaan touren op een scooter of E-chopper. De wind in je haren en de mooiste plekjes in de omgeving verkennen. Af en toe een stop maken om wat verkoeling op te zoeken in het water of op het terras en je middag kan niet meer stuk!

2. Feesten in de zon

Een festival is natuurlijk altijd een goed idee als de zon schijnt, mits het niet te warm is. Een lekkere cocktail of mocktail in de hand en partyen maar! Als je dicht bij het strand woont, zijn er ook genoeg leuke strandfeesten. Dus trek die beach look maar uit de kast!

3. Kijk naar de sterren

Een Franse borrelplank, goede wijn en de zon op je gezicht. Niets zo cozy om met je partner of vrienden in het park of aan het water te genieten van een bourgondisch leven. En als het zo gezellig blijft, kan je op een warme lenteavond achteroverleunen en genieten van de sterrenhemel.

4. Strandwandeling

Zin in een wandeling? Wandel eindeloos over het strand en zoek afkoeling met je voeten in het water. Aan het eind nog even een koffietje in je lievelings strandtent en je zonnige middag is compleet.

5. Relaxen in de tuin of het park

Je hoeft natuurlijk niet altijd de deur uit op een zonnige dag. Pak een ontspannend boek of je favoriete podcast erbij en ga lekker zonnen in de tuin. Tip: als het echt te warm is kan je een plantenspuit gebruiken om jezelf af te koelen. Vergeet niet om je goed in te smeren!

6. Wateractiviteiten

Als de temperatuur hoog genoeg is, begeef je jezelf het liefst in het water. Huur een bootje, ga suppen, waterfietsen of lekker zwemmen. Verkoelend water in combinatie met de zon is altijd een goed idee.