Handig: de fijnste kapsels voor als je gaat sporten

Beauty & Mode door Maj

In de sportschool wil je natuurlijk voorkomen dat er continu haar in je gezicht of ogen komt. Niet zo prettig als je staat te zweten en zwoegen in de sportschool. Daarom hebben wij speciaal voor alle fitgirls de fijnste kapsels voor als je gaat sporten op een rij gezet!

1. Sleek bun

Een sleek bun staat mega fleeky en is ook nog eens erg handig. Kam je haren strak naar achteren en doe ze in een knot. Een beetje haarlak of gel erin en je bent good to go. Gegarandeerd geen irritante plukken tijdens het sporten in je gezicht!

2. Hoge staart

Een klassieker, maar het blijft wel een hele fijne: de hoge staart. Heerlijk om te dragen en het treft niet veel voorbereiding, want je kan snel voor het sporten deze haarstijl nog even creëren.

3. Haarband

Anno 2023 weer helemaal in, de haarband. Je kan hem combineren met los haar, een hoge staart, een knot of vlecht. Kies een matchy haarband en je sportoutfit is helemaal af!

4. Een half knotje

Draag je toch liever los haar tijdens het sporten? Je kan ook een half knotje in je haar doen, dit geeft een speelser effect plus al je haren zijn uit je gezicht.

5. Braids

Als je iets langer haar hebt, kunnen vlechten ook ideaal zijn. Je kan variëren met veel verschillende varianten, zoals een vissengraat, zijvlecht of ingevlochten haar. Helemaal top tijdens je workout!