Hello sunshine! Met behulp van deze tips verkleuren je benen sneller

Beauty & Mode door Maj

Het zonnetje is gaan schijnen en de temperaturen stijgen, dat betekent dat we weer met de benen bloot mogen. Altijd best een grote overgang om je benen tevoorschijn te halen na een koude winter. Het liefst willen we zo snel mogelijk gebruine benen in plaats van dat ze licht geven onder je favoriete jurkje. Welke.nl to the rescue, want ben jij nou ook zo benieuwd hoe je zo snel mogelijk verkleurde benen krijgt? Met behulp van deze tips kan je weer volop gaan stralen in je nieuwe zomerkleding, hello sunshine!

1. Goed scrubben

Scrubben verwijdert alle dode huidcellen en maakt je huid weer helemaal zacht. Door je benen goed te scrubben verwijder je de oude huidcellen en maken ze plaats voor nieuwe huid, waardoor je eerder bruine benen krijg. Yeey!

2. Je benen hydrateren

Een droge huid gaat niet goed samen met zonnen. Het is belangrijk om de huid goed gehydrateerd te huiden om sneller bruine benen te krijgen. Smeer ze zo vol mogelijk in en houd ze zacht met een voedende crème. En vergeet natuurlijk niet om zonnebrand te smeren om je huid te beschermen!

3. In de buurt van water liggen

Je zult het vast herkennen als je in de zee of het zwembad met een luchtbedje ligt, word je sneller bruin. Dit komt doordat water het zonlicht weerspiegelt. Goed insmeren dus, luchtbedje mee en bakken maar!

4. Neem een plantenspuit mee

Zoals we zeiden weerkaatst water het zonlicht, waardoor het bruiningsproces versnelt. Een goede tip dus om een plantenspuit mee te nemen en je benen af en toe in te spuiten. Heerlijk om af te koelen plus sneller bruine benen, een win-win situatie.

5. Verzorgen met aftersun

Niet alleen tijdens het zonnen hebben je benen extra verzorging nodig, maar ook na het zonnen is een goede aftersun niet overbodig. Daarnaast behoud je de bruine teint langer door je benen in te smeren met aftersun. Hello, bruine benen!