Badkamer lifehacks die je leven gaan veranderen

Life Hacks door Maj

Lifehacks maken het leven een stukje makkelijker en waarom zou je ze niet ook gewoon in de badkamer toepassen? Veel producten heb je waarschijnlijk al in huis en kunnen op meerdere handige manieren worden gebruikt. Dit zijn de 5 badkamer lifehacks geselecteerd door Welke.nl die je leven zeker gaan veranderen!

1. Onhandige snoeren laten verdwijnen

In de badkamer heb je aardig wat apparatuur liggen, denk aan je föhn, krulborstel en elektrische tandenborstel opladers. Erg vervelend als je niet genoeg plek hebt voor deze spullen en het snoer iedere keer net uit het kastje valt. De oplossing: schroef een tijdschriftenbak aan de binnenkant van je kastdeurtje of als je geen plek hebt een mooi mandje aan de muur. Zo heb je al je apparatuur bij elkaar en geen last meer van vervelend snoeren die uit het kastje vallen.

2. Kleding stomen

Heb je een hekel aan strijken? Hang je kledingstuk tijdens het douchen op in de badkamer. Tijdens het douchen komt er warme stoom vrij, waardoor een groot deel van de kreukels verdwijnt. Dat is nog eens snel opgelost!

3. Magneetstrip in de badkamer

Menig vrouw zal dit herkennen; je raakt je haarspeldjes, nagelschaartjes, pincetten allemaal kwijt. Tijd om hier verandering in te brengen door een magneetstrip op te hangen in je kastdeurtje. Hang aan deze magneetstrip al je ijzeren producten en je raakt het nooit meer kwijt!

4. Pluizig haar voorkomen

Als je na het haren wassen wel eens last hebt van pluizig haar, kan dit de perfecte oplossing voor jou zijn. Droog je haar in plaats van met een handdoek af met een T-shirt. Je haar voelt daarna een stuk zachter en breekt minder snel.

5. Houd je toiletborstel fris

Natuurlijk is het wel zo hygiënisch om de toiletborstel eens in de zoveel tijd vervangen, maar om alles extra fris te laten ruiken is dit een goede lifehack. Gooi onder in het bakje van de toiletborstel een lekker ruikende allesreiniger voor een frisse geur. Tijdens het schoonmaken van het toilet kan je het bakje met allesreiniger vervangen om het zo schoon mogelijk te houden. Super handig!