Dé zonnebrillen trends die je veel gaat zien in 2023

Beauty & Mode door Maj

We hebben al de modetrends, interieurtrends en sieradentrends uitgelicht, maar wat dacht je van de zonnebrillen trends van 2023? Er zijn mega veel toffe exemplaren die je outfit meteen een extra zomerse touch geven. Ga jij voor een klassiek model of toch een trendy bril? Om het een stukje makkelijker te maken, showen wij je dé zonnebrillen trends die je veel gaat zien in 2023.

1. Sportieve invloeden

Sportieve invloeden komen niet alleen terug in kleding, maar ook in zonnebrillen. Ze geven je look wat meer spice en zijn perfect voor een festival!

2. Gekleurde zonnebril

Hoe meer kleur, hoe beter. Fleur je outfit op met een felgekleurde zonnebril. Om hem even extra edgy te maken, kan je ook gaan voor bijpassende gekleurde zonnebrilglazen. 

3. Metalen montuur

Toch liever voor een wat stoerdere bril gaan? Een bril met een metalen frame is altijd een goed idee. Er zijn verschillende modellen, zoals de pilotenbril of een rechthoekig model.

4. Statement zonnebril

The bigger, the better. In 2023 mogen we shinen met grote statement brillen. Wij zijn fan, vooral als je even undercover over straat wilt!

5. Cat eye zonnebril

De cat eye is al een tijdje in het modebeeld, maar ook in 2023 verovert deze bril weer onze harten. En wij snappen wel waarom, het geeft een vrouwelijke en tijdloze look.