5 uitjes die je je moeder cadeau kan doen voor Moederdag

Hobby door Chloe

Moederdag staat weer bijna voor de deur dus we moeten weer nadenken over een leuk cadeautje. Nou kan je je moeder natuurlijk iets leuks voor in huis cadeau doen, maar je maakt je moeder waarschijnlijk pas echt blij met wat quality time samen. Geef je moeder daarom een uitje cadeau. Wij hebben de leukste al voor je verzameld. Dan hoef jij alleen nog maar te kiezen.

High tea tussen de alpaca's

Wil je echt iets origineels geven? Geef je moeder dan een high tea tussen de alpaca's. Bij de Alpaca Eco Farm in Egmond kan dit namelijk. In een gezellige kas komen de alpaca's één voor één binnen. Je mag ze dan aaien en voeren. Ondertussen vertelt een medewerker een paar leuke feitjes. Wanneer de alpaca's vol zitten krijg je zelf heerlijke hapjes op tafel. Zo geniet je van een unieke high tea.

High wine

Houden jij en je moeder ook wel van een wijntje? Geef je moeder dan een high wine cadeau. Dit kan bijna overal wel. Een lekker avondje borrelen en heerlijke wijnen proeven. Dat klinkt niet verkeerd toch? Wil je je wijnkennis verbreden? Dan kan je er ook voor kiezen om een cursus te doen bij een wijnexpert. Zo weet je voortaan precies waar je op moet letten als je een flesje gaat kopen.

Dagje wellness

Zijn jullie beide wel toe aan wat ontspanning? Neem je moeder dan een dagje mee naar de wellness. Zo komen jullie helemaal tot rust en kunnen jullie de hele dag gezellig bijkletsen. Nou kan de wellness vrij prijzig zijn, maar er is bijna altijd wel ergens een aanbieding te vinden.

Comedy show

Als je een avondje wilt lachen dan is een comedyshow het perfecte uitje voor jou en je moeder. Je kan bijvoorbeeld een comedyclub bezoeken, maar er worden ook vaak shows met een diner georganiseerd. Veel lachen en lekker eten. Klinkt als een geslaagde avond toch?

Een dagje strand

Als jullie gek zijn op de buitenlucht, dan is het strand met dit heerlijke weer natuurlijk the place to be. Maak samen een fijne strandwandeling en sluit af met een lekkere lunch of uitgebreid diner. Zo is het net alsof je even een dagje vakantie hebt.