Dit zijn de leukste festival looks voor 2023

Beauty & Mode door Maj

Het festivalseizoen is inmiddels officieel begonnen en daarvoor willen we natuurlijk weer alles uit de kast halen. Zoek je beste outfit bij elkaar en bekijk hier de nieuwste trends voor dit seizoen. Laat de festivals maar weer beginnen!

1. Crochet

Dit seizoen gaan we veel gehaakte items zien, denk aan bikini's, co-ord sets of accessoires. Het leuke is: crochet geeft meteen een festival look aan je outfit en het draagt heerlijk luchtig van de zomer. Ook top voor een feestje aan het strand of op een boot, laat het mooie weer maar komen!

2. Denim

Denim blijft dit jaar heel veel terugkomen: denim rokken, broeken, tops, tassen en schoenen. In 2023 mogen we zelfs weer denim op denim combineren! Lekker makkelijk en ook super stijlvol.

3. Metallic

Ga voor één metallic eyecatcher in je outfit, zoals een zilveren broekje of tas. Dit maakt je outfit meteen festival-proof en klaar voor dit seizoen!

4. Kimono

Als het iets frisser is, kan je een kimono over elke outfit heen gooien. Combineer hem met een shortje en hoge boots of op een jurkje. Je kan voor de gekste prints en kleuren kiezen en maak er een echt statement piece van.

5. Cargo broeken

Cargo broeken zien we al een tijdje, maar zijn ook dit festival seizoen weer helemaal terug. Ga voor een denim variant of juist een chique satijnen exemplaar. Alles is mogelijk in 2023!