DIY: De leukste cadeaus om zelf te maken voor Moederdag

Hobby door Maj

Zondag 14 mei is het Moederdag en mogen we onze moeder of een ander geliefde vrouw weer in het zonnetje zetten. Soms is het alleen lastig om te bedenken wat voor cadeau je kan kopen en daarom is het extra leuk om zelf met alle liefde een origineel cadeautje zelf te maken. Wij zetten de leukste cadeaus om zelf te maken voor je op een rij!

1. Kleistandaard met droogbloemen

Houdt je moeder van bloemen en dan ook nog eens van bloemen die je niet hoeft te verzorgen? Dan is dit cadeau perfect voor haar. Maak een eigen kleistandaard waar je de droogbloemen in kan decoreren, super cute!

2. Maak je eigen bruisbal

Leuk om samen als Moederdag activiteit te doen, maar als ze gek is op badderen dan is dit wellicht ook een leuke verassing om zelf te maken. Hier lees je hoe je zelf een heerlijke bruisbal kan maken.

3. Ontbijt op bed 

Altijd goed: op de zondagochtend een ontbijtje op bed serveren. Maak een ontbijtje met verse jus d'orange, wat fruit en een gekookt eitje. Geniet samen van het ontbijt en ga daarna heerlijk jullie favoriete serie kijken. Blijer kan je haar vast niet maken!

4. Sleutelhanger 

Maak je eigen sleutelhanger om je moeder te verassen. Grafeer er een lieve quote of tekst in en je moeder krijgt zeker een lach op haar gezicht. 

5. Mooie momenten pot

Delen jullie veel mooie herinneringen? Met deze mooie momenten pot, kan je elke herinnering uitschrijven en bewaren in een pot om ze altijd dichtbij jullie te houden. Ook als je even wat verdrietiger bent, is dit een prachtig symbool.