De leukste cadeaus om je vriendinnen mee te verrassen

Lifestyle door Maj

Als je beste vriendin jarig is, wil je natuurlijk wel met een heel leuk cadeau komen. Toch kan het best lastig zijn om het perfecte cadeau uit te kiezen als je niet zeker weet wat ze leuk vindt. Geen reden voor paniek, want Welke.nl geeft je genoeg inspiratie mee om de leukste verrassingen voor je vriendinnen te organiseren!

1. Een leuke picknick

Het zonnetje begint weer te schijnen en we hebben allemaal zin om lekker naar buiten te gaan als het mooi weer. Zoek een lekker plekje op in de natuur en neem al jullie favoriete snacks mee voor een leuke picknick. Vergeet niet de wijn, een leuk spelletje en de muziek voor een onvergetelijke middag! Lees hier welke hapjes en drankjes je allemaal kan voorbereiden.

2. Dagje wellness

Een dagje spa is altijd gezellig. Ga er lekker op uit met zijn twee en geniet van een heerlijke wellness middag met een lekkere lunch en een massage. Daarnaast is het ook leuk om een spa middag thuis te organiseren met wat lekkere hapjes en drankjes.

3. High tea of high wine

Een high tea of high wine is het perfecte cadeau voor een vriendinnenmiddag. Samen bijkletsen onder het genot van een goed glas wijn of een high tea. Mega leuk!

4. Favoriete parfum

Naast alle leuke dagjes weg, kan je natuurlijk ook haar favoriete parfum schenken. Je zult vast weten waar ze van houdt plus ze kan niet anders dan blij zijn dat ze haar lekkerste luchtje weer op voorraad heeft. 

5. Dagje pretpark als cadeau

Houden jullie van wat meer avontuur? Een pretpark, zoals Walibi of de Efteling is altijd een goed idee. Ga samen in de snelle achtbanen of loop lekker door het sprookjesbos op een mooie zonnige middag.

6. Ga samen shoppen

En als je het dan echt even niet meer weet, kan je altijd nog een middagje gaan winkelen samen. Laat haar iets leuk uitkiezen in bijvoorbeeld een drogisterij of een leuke kledingwinkel waar jullie samen helemaal los kunnen gaan!