5 kleurrijke planten die je dit voorjaar in je tuin wilt hebben

Wonen door Chloe

Nu het voorjaar is begonnen, zijn we weer helemaal in de stemming voor kleur. Style je woning met wat leuke accessoires en haal die kleurrijke kledingitems maar weer uit de kast. Wil jij ook je tuin wat extra kleur geven? Deze kleurrijke planten wil je dan meteen gaan halen.

Lavendel

Deze paarse plant is perfect om je tuin wat kleur mee te geven. En dat is niet het enige, want de plant ruikt ook nog eens enorm lekker. De ideale voorjaarsplant dus.

Skimmia

Ben je op zoek naar een plant die veel kan hebben? Dan zit je met de skimmia helemaal goed. Hij is zelfs zo sterk, dat hij ook in de winter mooi groen blijft. Zo heb je er het hele jaar plezier van.

Rozenstruik

Ben jij gek op rozen? Dan is een rozenstruik natuurlijk de perfecte buitenplant voor jou. Ook deze heb je in meerdere kleuren. Ga je voor klassiek rood of kies je toch voor een ander kleurtje.

Camellia

Deze plant wordt ook wel de Japanse roos genoemd. Mocht je dus echt iets speciaals willen is dit de plant voor jou. De bloemen kunnen roze, rood, wit of lila van kleur zijn. Daarnaast is de plant ook winterhard dus kan je er jaren van genieten.

Hortensia

Deze kennen we allemaal wel. De hortensia is een hele makkelijke en leuke plant. Nou heb je natuurlijk de witte hortensia, maar hij is er ook in roze, paars en zelfs blauw. Genoeg keuze dus.