Zo geef je je toilet of badkamer een budget make-over

Wonen door Chloe

Het renoveren van je badkamer of toilet kan een behoorlijke investering zijn. Zou jij deze ruimtes graag aanpakken, maar heb je een wat kleiner budget? Ook dan is er genoeg dat je kunt doen om ze op te pimpen. Je hebt namelijk helemaal geen groot buget nodig voor een make-over. Wij hebben wat goedkope oplossingen om jouw toilet of badkamer toch een upgrade te geven.

Tegelverf

Zijn de tegels in je badkamer of toilet nog prima, maar is het gewoon niet helemaal jouw smaak? Dan is daar een hele simpele oplossing voor. Met tegelverf geef je ze namelijk iedere kleur die je wilt. Deze verf is er zelfs speciaal voor tegels die vaak nat worden, zoals de tegels in de douche. Ideaal dus om voor een klein bedrag je tegels te pimpen.

Tegelstickers

Wil jij toch liever hele andere tegels? Ook dan is daar geen hele verbouwing voor nodig. Als je bijvoorbeeld een mooie visgraat print wilt, dan zijn er ook stickers die je over je tegels kunt plakken. Deze zijn net echt, waardoor het lijkt alsof je er hele nieuwe tegels in hebt gezet. Perfect dus voor een budget make-over.

Kranen spuiten

Wist je dat je ook je kraan gemakkelijk een ander kleurtje kan geven? Als je je standaard zilveren kranen zat bent, dan kun je deze ook makkelijk zwart of goud spuiten. Zelfs je douche kan je een ander kleurtje geven als je wilt. Zo ziet je badkamer en gelijk al heel anders uit.

 

Bron: Badkamerwinkel.nl