Laat je huid stralen door dit DIY druivenmasker

Beauty & Mode door Maj

Druiven zitten vol met anti-oxidanten, vitamine C, B6 en B1 die erg goed zijn voor onze huid. Er worden sneller nieuwe cellen aangemaakt en daarnaast is het ook gewoon heerlijk om even te kunnen genieten van een maskertje. Ook zo'n zin in een me-time momentje? Laat dan je huid stralen door dit DIY druivenmasker 

Dit heb je nodig

Voor dit recept heb je maar twee ingrediënten nodig, dat zijn - geen verrassing meer - druiven en bloem. Het masker is geschikt voor alle huidtypen en zorgt voor een frisse en stralende huid. Een heerlijk maskertje dus om jezelf even een verwendmoment te gunnen. Pak er een kopje thee bij, een goed boek of je favoriete serie en doe je chill outfit aan voor optimale ontspanning!

Zo maak je een druivenmasker

Nu is het tijd om het masker te maken. Mix 5 druiven samen met 2 eetlepels bloem in de blender totdat het een dik masker is geworden. Schep het masker over in een leuk potje om het te bewaren en breng het aan op de huid. 20 minuutjes laten intrekken en daarna afspoelen met warm water. Zeg maar hallo tegen je gladde huidje!

Bekijk hier ook hoe je zelf een haarmasker kan maken of een gezichtsmasker voor de gevoelige huid