Met deze budget tips is jouw keuken als nieuw

Wonen door Chloe

Kan jouw keuken wel een upgrade gebruiken, maar heb je er geen budget voor? We snappen dat een hele nieuwe keuken een behoorlijke investering kan zijn. Gelukkig kan je ook met wat kleine aanpassingen al een heel eind komen. Wij delen wat handige budget tips waardoor jouw keuken als nieuw lijkt.

Tegelverf

Heb jij tegels in de keuken, maar vind je die eigenlijk helemaal niet mooi? Dan hoef je deze niet helemaal opnieuw te betegelen. Je hebt namelijk speciale tegelverf waarmee je jouw tegels een ander kleurtje kan geven. Dit kan al een hele verbetering zijn en voor slechts een paar tientjes ben je klaar. Met een speciale voegenstift maak je de voegen weer mooi licht en zo is het net of je er nieuwe tegeltjes in hebt gezet.

Wrappen

Ook als je niet helemaal tevreden bent over je keukenkastjes is hier een budget oplossing voor. Je kan natuurlijk met verf aan de slag gaan, maar dit geeft niet het mooiste resultaat. Daarom is je keuken laten wrappen de beste optie. Zo heeft je keuken meteen een hele andere uitstraling.

Nieuwe handgreepjes

Ook de handgreepjes van je keukenkasten kunnen een behoorlijk verschil maken. Ga bijvoorbeeld voor mooie gouden greepjes voor een luxe uitstraling of mat zwart voor een stoere look. Geloof ons, dit maakt zo'n groot verschil.

Accessoires

Als laatste maken accessoires je keuken natuurlijk helemaal af. Zorg ervoor dat je zo veel mogelijk keukenapparaten opruimt. Een paar leuke plankjes op het aanrecht is natuurlijk hartstikke leuk, maar als het te vol wordt oogt het rommelig. Ook kan je je voorraad in mooie potten opbergen. Kies bij het uitzoeken van accessoires voor één kleur die je overal laat terugkomen. Zo is je keuken ook perfect gestyled.