Zo laat je jouw badkamer heerlijk ruiken

Life Hacks door Maj

Een spa-momentje voor jezelf beleef je toch het snelst in de badkamer. Het is dan wel belangrijk dat de badkamer lekker fris ruikt en geen muffe geur heeft. Je badkamer goed schoon houden heeft hier natuurlijk al mee te maken, maar wij hebben ook een handig trucje waardoor je badkamer weer naar een spa gaat ruiken!

Spa avond bij je thuis

Stel je voor: je hebt een lange werkdag erop zitten en bent klaar om de dag van je af te spoelen onder de douche of om even lekker in bad te gaan. Je komt binnen en de badkamer ruikt naar een spa. Gelukkiger kan je toch niet worden? Eucalyptus en cederhout bijvoorbeeld geven een heerlijk zen gevoel, waardoor je even helemaal kan ontspannen. Na het douchen of badderen even de tijd nemen voor je skincare en je kan uitgerust je bed induiken. 

Zo laat je jouw badkamer heerlijk ruiken

Met dit trucje kan je jouw badkamer precies zo laten ruiken als hoe jij dat graag zou willen. Je hebt twee dingen nodig: een parfum die je lekker vindt ruiken en wasknijpers. Easy peasy lemon squeezy: spray de wasknijpers goed in met de gekozen parfum en leg deze op verschillende plekken door de badkamer. Snel zul je merken dat de wasknijper de geur absorbeert en deze voor een lange tijd zal afgeven. Hoe heerlijk is dit! Je badkamer ruikt naar jouw favoriete parfum, zo kan je wel thuiskomen na een lange werkdag.