Foundation in je kleding? Zo krijg je het er weer uit

Life Hacks door Chloe

We kennen het allemaal wel: je ziet een leuk wit shirt in de winkel, maar als je hem wilt passen zie je een bruine foundationvlek zitten in de hals. Natuurlijk kan het ook zijn dat je op je eigen kleding een vlek ziet zitten. Geen paniek, want wij vertellen je hoe je deze gemakkelijk verwijdert.

Foundation uit kleding verwijderen

Hoewel je misschien bang bent dat je je mooie witte shirt in de prullenbak moet gooien, is het helemaal niet zo ingewikkeld om foundation uit je kleding te krijgen. Sterker nog, een paar simpele trucs doen het werk al. Geen zorgen, je hoeft geen uren te boenen. Wat je wel moet doen vertellen wij je.

Vermijd make-up remover

Over het algemeen is make-up remover the way to go voor het verwijderen van foundation. Wanneer het in je kleding zit kan je dit echter beter vermijden. Dit middeltje zal het namelijk alleen maar lastiger maken om de vlek uiteindelijk uit je kleding te krijgen. Bewaar deze dus maar gewoon voor je gezicht.

Scheerschuim

Je verwacht het waarschijnlijk niet, maar het wondermiddeltje om je foundation uit je kleding te verwijderen is scheerschuim. Smeer wat van het schuim op de vlek en laat nu enkele minuten intrekken. Hierna zal de foundation er samen met het scheerschuim af moeten komen.

Witte azijn

Meng wat water met witte azijn en maak je eigen wondermiddeltje. Dep dit met een wattenstaafje op de foundationvlek en laat even intrekken. Hierna wassen zoals altijd en de vlek verdwijnt als sneeuw voor de zon.