Dit zijn de perfecte office looks om naar werk te dragen

Beauty & Mode door Maj

Het nieuwe werkjaar is alweer een tijdje van start en we gaan ook dit jaar stijlvol tegemoet met een aantal toffe office looks. Het is namelijk ook best genieten om af en toe uit te pakken en mensen te inspireren op je werk met een mooie outfit. Wil jij ook van iedere werkdag een feestje maken? Met deze 5 outfits voor verschillende gelegenheden kom jij zeker zelfverzekerd voor de dag op je werk.

1. Casual chic

Op de dagen dat je van afspraak naar afspraak hopt en veel mensen spreekt, is het belangrijk om netjes voor de dag te komen. Op zo'n dag kan je voor een chique doch casual look gaan. Combineer een oversized wit overhemd met een pantalon voor een (vrij comfortabele) en toch zakelijke outfit. Je kan kiezen voor een paar hakken onder je pantalon of een leuk laarsje. Aftoppen met wat elegante sieraden en je bent klaar om de deur uit te gaan!

2. Werken vanuit huis

Werk je een dagje vanuit huis en zit je alleen maar achter je laptop? Dan kan je de onderkant van je outfit gewoon lekker simpel houden en de bovenkant stijlen met een mooie top, trui of blouse. Als je veel video-calls hebt, zou je een nette blouse aan kunnen trekken en anders is het zeker aan te raden een heerlijk warme trui te dragen.

3. Comfy days

Als je werk het toe laat en je niet veel andere mensen onder ogen komt, is het soms best lekker om jezelf comfy te kleden. Heerlijk om een pantalon, wijde rok of jeans te dragen met een grof gebreide trui erop. Sneakers eronder en je bent good to go.

4. Vrijdagmiddagborrel

Jeej, bijna weekend! Nog een vrijdagmiddagborrel op de planning staan? Dan mag je best een beetje uitpakken, toch? Draag voor deze gelegenheid een leuk wijdvallend jurkje met een paar hoge boots of een mooie jumpsuit met een paar hakken eronder. Nog een voordeel, want daarna kan je meteen door naar dat geplande etentje. Ideaal!

5.  On the road

Wanneer je veel onderweg bent, is het fijn om een beetje comfortabel in de auto te zitten. Om er dan toch gekleed uit te zien, kan je een pantalon met een blazer combineren en een paar sneakers eronder. Om de look een stukje stijlvoller te maken kan je een lange trenchcoat eroverheen dragen. Vergeet ook zeker niet een paraplu mee te nemen voor als het gaat regenen, het blijft ten slotte Nederland!