Met deze truc lak jij jouw nagels nooit meer buiten de lijntjes

Beauty & Mode door Zora

Ben jij geen pro wanneer het op nagels lakken aankomt? Wij begrijpen het. Je hebt een steady hand nodig om niet uit te schieten met nagellak. Gelukkig leven we in de 21ste eeuw en heeft het internet een oplossing voor alles! Met deze hack lak jij jouw nagels nooit meer buiten de lijntjes.

Nagellak hack

Voor deze slimme nagellak hack heb jij een haaraccessoire nodig die jij vast in huis hebt liggen en anders voor een prikkie kan scoren: een haarklemmetje. Klem het om je vinger, zoals in onderstaande video en uitschieten met nagellak is geschiedenis! Heb jij geen haarklemmetje, maar wel vaseline? Smeer een beetje rondom je nagels, het vet in vaseline stoot namelijk nagellak af. Laat jouw nagels drogen en verwijder de vaseline met een stuk keukenpapier.

Nagels lakken zonder uit te schieten

  • Plaats de punt van het penseel in het midden van de nagel en strek het eerst uit naar de nagelriem en vervolgens naar de rand van de nagel volgens een lijn. Doe vervolgens hetzelfde aan elke kant totdat het hele nageloppervlak goed bedekt is.
  • Het is het beste om elke keer een dunne laag nagellak aan te brengen en deze goed te laten drogen voordat je de volgende laag aanbrengt. Zo voorkom je lelijke lijnen!
  • Voor de tweede laag dip je het penseel in een klein beetje nagellak en haal je deze voorzichtig verticaal over de nagel.
  • Toch uitgeschoten? Verwijder de nagellak met een wattenstaafje gedrenkt in een beetje nagellakremover.

Handige producten