Zo vul je de leegte in huis op als de kerstboom de deur uit is

Wonen door Chloe

Je herkent het vast wel. Je haalt in het nieuwe jaar de kerstboom en overige decemberdecoratie weg en je huis voelt ineens heel leeg. Het was ook zo gezellig die decembermaand. Ben jij op zoek naar iets leuks om de leegte op te vullen? Dan hebben wij wat toffe ideeën voor je verzameld.

Een grote kamerplant

Dit is natuurlijk een hele simpele manier om de lege ruimte die de kerstboom achter laat op te vullen. Een grote kamerplant vult de ruimte en staat ook nog eens hartstikke gezellig. Het is wel even een investering, maar als je hem goed verzorgd heb je er jarenlang plezier van.

Wanddecoratie

Stoor jij je ineens ontzettend aan die lege muur? Dat is simpel op te lossen met wat leuke wanddecoratie. Hier kan je helemaal je eigen draai aan geven. Hang wat planken op, vul de wand met fotolijsten of ga voor wat toffe hangplanten. 

Verlichting

Het meest gezellige aan de decembermaand is natuurlijk de verlichting. Overal die gezellige lampjes zorgen voor een knus gevoel in huis. Gelukkig is dit makkelijk op te lossen. Gebruik meerdere kleinere lampjes in huis in plaats van één grote of maak van je kerstverlichting een toffe polaroid slinger of versier er een meubelstuk mee.

Meubels

Valt het nu de kerstboom pas echt op hoe veel lege ruimte je nog hebt en kan je er zelfs een meubelstuk kwijt? Dan is er genoeg waar je dee ruimte me kunt opvullen. Denk aan een mooie kast voor meer opslagruimte, een heerlijke hangstoel of een bar trolley.