7 x feestelijke nagels voor de kerstdagen

Beauty & Mode door Zora

Het is tijd om onze kerstoutfits uit te kiezen, om eventueel een bezoekje te geven aan de kapper en om onze nagels feestelijk te lakken voor de feestdagen. Heb je geen inspiratie? Geen zorgen, wij zetten zeven keer nail art inspiratie voor aankomende kerst voor jouw op een rijtje.

Het kleurenpalet dat perfect past bij de feestdagen bestaat uit rood, groen, wit, goud en zilver. Daarnaast worden de kleuren blauw en paars ook geassocieerd met kerst. Naast deze tinten kom jij ook een heel eind met een beetje (of juist heel veel) glitter! Je kunt kiezen voor een effen look, een prachtig patroon of voor gezellige nail art.

1. Rood & Goud

Lak jouw nagels in rood en goud met glitters! Om deze look na te maken kan jij experimenteren met plakband. Zorg ervoor dat de eerste laag goed droog is voordat jij begint aan de tweede kleur.

2. Franse zuurstok manicure

Hoe schattig is deze Franse zuurstok manicure? Gebruik eerst witte nagellak en ga daarna aan de slag met een penseel om deze fantastische nail art te recreëren. Je kan een penseel zelf maken met voorwerpen die jij in huis hebt!

3. Glitter nagels

Geen zin en tijd voor ingewikkelde nail art? Kies een prachtige glitter nagellak uit en klaar is kees!

 

4. Kerstballen nail art

Met een speciale dotting tool maak jij deze kerstballen nagelkunst. Heb jij geen nail art gereedschap? Experimenteer dan met een tandenstoker, cocktailprikker of (botte) potlood.

5. Kerst kleurenpalet

Een andere manier om jouw nagels te lakken voor aankomende feestdagen is met verschillende kerstkleuren. Tip! Combineer een matte kleur nagellak met een glitter variant.

6. Tartan inpakpapier

Heb jij veel geduld en skills als het op nagels lakken aankomt? Lak dan jouw nagels als inpakpapier. Hoe cool is bijvoorbeeld dit tartan patroon?

7. HO HO HO!

Houd jij van speelse nagels die mogen opvallen? Dan is dit dé leukste nail art voor deze kerst als je het aan ons vraagt!