Met deze handige truc krijg je twee keer zo veel volume in je haar

Beauty & Mode door Chloe

We hebben allemaal wel eens een bad hairday. Slap haar is de grootste boosdoener. Vooral met dit vochtige weer blijft er soms maar weinig volume over. Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor gevonden waardoor jij je volume zo weer terug hebt. De volgende keer dat jij zonder volume je bed uitstapt weet je dus wat je te doen staat. Met dit handige trucje krijg je wel twee keer zo veel volume in je haar.

Weinig volume

Iedereen heeft wel eens zo'n dag dat het onmoglijk lijkt nog iets van je coupe te maken. Het hangt slap naar beneden en volume is ver te zoeken. Maar om nou weer onder de douche te stappen alleen maar omdat het niet lekker in model valt? Dat gaat ook een beetje ver. Er zijn enorm veel shampoos, conditioners en andere haarverzorgingsproducten op de markt die je een volle bos beloven. Helaas werkt het niet zo simpel en wordt je niet iedere dag met perfect haar wakker. Gelukkig hebben wij een handige tip waarmee je binnen no-time twee keer zo veel volume krijgt.

Babypoeder

Als je geen kleine kinderen thuis hebt lopen moet je eerst even naar de winkel, want babypoeder is het wondermiddel voor meer volume in je haar. Dit heeft namelijk hetzelfde effect als een volumespray. Strooi wat babypoeder op je haarwortels en masseer het even in. Je zal al direct zien dat het volume in je haar toeneemt. Babypoeder is namelijk rijk aan talk, dat zorgt voor minder vettig haar, stroefheid en volume. Wat wil je nog meer?

Föhnen

Natuurlijk zijn er nog veel meer trucjes waardoor je meer volume in je haar kunt krijgen, maar het begint allemaal al na het wassen van je haar. Zorg ervoor dat je op de juiste manier je haar föhnt. Ga ondersteboven staan en begin dan pas met föhnen. Dit doen ze bij de kapper natuurlijk ook niet voor niets. Het creëert namelijk direct volume. Zo heb je dus geen dure producten nodig als je je haar hebt gewassen.