Dit zijn de leukste persoonlijke kerstcadeaus

Lifestyle door Chloe

Ben jij hard aan het brainstormen over wat je iedereen cadeau gaat doen met kerst? Een persoonlijk cadeau waar echt over nagedacht is, is toch altijd het leukste om te geven. Maar wat moet je dan kopen? Wij hebben wat leuke cadeaus voor je verzameld waarmee je iemand echt verrast. Dit zijn de leukste persoonlijke cadeaus om met kerst te geven.

Ingelijste kaart

Tegenwoordig kan je van iedere stad wel een mooi kaart laten maken. Deze worden prachtig vormgegeven en zijn erg leuk om in huis op te hangen. Geef iemand bijvoorbeeld een kaart cadeau van zijn of haar favoriete stad. Geef je dit cadeau aan je lover? Geef dan een kaart cadeau van de plaats waar jullie elkaar ontmoet hebben. Romantisch toch?

Gegraveerde sieraden

Met sieraden kan je nooit fout zitten. Daarnaast zijn deze makkelijk te personaliseren door er iets in te laten graveren. Dit kan een tekst zijn, maar ook iemands sterrenbeeld. Bijna alles is mogelijk. Je kan zelfs iemands vingerprint op een sieraad laten graveren.

Sterrenhemel poster

Wist je dat je ook posters kan laten maken van de sterrenhemel op een specifiek moment? Je krijgt dan een poster met daarop de sterrenhemel op een datum, locatie en tijd naar keuze. Een uniek cadeau met eindeloos veel mogelijkheden.

Gepersonaliseerde borrelplank

Is degene voor wie jij een cadeau zoekt gek op borrelen? Laat dan een mooie borrelplank graveren. Hier kan je een mooi boodschap in laten zetten of de naam van degene aan wie je het cadeau geeft. Ook kan je er foto's in laten graveren. Persoonlijker dan dat kan bijna niet.

Wie is wie?

Dit spel hebben we vroeger zo vaak gespeeld, dat we alle gezichten inmiddels wel kennen. Maar wist je dat je dit spel ook kan laten maken met gezichten van je vrienden of familie? Super leuk om de kerstavond mee af te sluiten.

Foto lamp

Heb je een foto die bijzonder is voor degene voor wie je een cadeau zoekt? Dan is een foto lamp erg leuk om cadeau te doen. Deze foto wordt dan omgezet in een lamp. See for yourself!

Visitekaartje maken

Probeer eens de creatieve kant van jezelf te laten zien. Een visitekaartje maken voor je geliefde of vrienden is een origineel maar ook praktisch cadeau. Een zakelijk, privé of gewoon een gek kaartje voor een feestje. Visitekaartjes kan je in alle vormen samenstellen.