Cadeautip: zó laat jij Sinterklaas een persoonlijke videoboodschap inspreken

Lifestyle door Rochèll

Nog even en dan staat Pakjesavond alweer voor de deur. Langs alle deuren gaan om met iedereen een praatje te maken wordt de Sint dit jaar te veel. Maar een persoonlijke boodschap inspreken? Dat lukt wel! Lijkt het jou leuk om je moeder, vriend(in) of iemand anders te verrassen met een persoonlijke boodschap van Sinterklaas? Lees snel verder (en ontvang ook nog eens 10% korting)!

Een persoonlijke boodschap van Sinterklaas

Zet de goed heilig man in zoals jij wilt. Wat dacht je van je collega op werk eens even bedanken voor het harde werken afgelopen jaar? Of misschien je baas eens even anoniem op zet plek zetten? Ook voor één van je vele whatsapp groepen kan je bijvoorbeeld je vriendinnen origineel verrassen. Of gewoon om je kinderen te vertellen waar de cadeau’tjes liggen dit jaar, zodat ze mogen beginnen met uitpakken. De Sint is daadwerkelijk van álle markten thuis. Sinterklaas wordt zoals elk jaar vertolkt door Bartho Braat en is te boeken voor 20 euro, maar met onderstaande kortingscode krijg je ook nog eens 10% korting. Dit wil je!

Kortingscode

Gebruik voor 10% korting de code: WelkeSint10 en bestel je persoonlijke video van Sint via de website van ShoutOut. Succes gegarandeerd!