Recept: heerlijke salade met tomaat en pistachenoten

Food door Zora

Wij houden van een knapperige bite wanneer het op salades aankomt. Dit kun je niet alleen bereiken met croutons of zonnebloempitten, ook met pistachenootjes. Wij delen een eenvoudig recept met je van een heerlijke salade met tomaat en pistachenoten!

Ingrediënten

  • 4 rijpe tomaten
  • Halve rode ui
  • 2 eetlepels peterselie, fijngehakt
  • 2  eetlepels olijfolie
  • 1,5 eetlepel rode wijn azijn
  • Flinke snuf grof zeezout
  • 25 gram pistachenootjes gepeld

Bereidingswijze

  1. Snipper de rode ui, snijd de tomaten in kleine blokjes en hak de verse peterselie. Voeg alles samen in een kom.
  2. Giet de azijn en olie erover een voeg de zeezout toe.
  3. Pel de pistachenootjes en hak ze grof. Voeg ze toe aan de salade, nog even husselen en klaar!