DIY: zo maak je zelf een betonlook vaas

Hobby door Chloe

Een vaas met een betonlook is ontzettend mooi, maar in de winkel zijn ze ook erg prijzig. Je bent voor een gemiddelde vaas zomaar tientallen euro's kwijt, terwijl een normale witte vaas slechts enkele euro's kost. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor, want deze betonlook vaas maak je gewoon zelf.

Betonlook

Betonlook is helemaal in. Het staat niet alleen prachtig op de muur, maar ook betonlook accessoires geven je interieur een fantastische sfeer. Het is natuurlijk, stoer en chique. Wat wil een mens nog meer? Een mooie vaas met wat droogbloemen erin geeft een geweldige uitstraling en zal een echte eyecatcher in je woonkamer zijn. Geen zin om hier bakken met geld aan uit te geven? Probeer dan deze leuke DIY en maak je eigen betonlook vaas.

Zo maak je de betonlook vaas

De betonlook vaas is eigenlijk heel simpel te maken. Je koopt gewoon een voordelige vaas en kijkt alleen naar de vorm. Hoe hij er verder uitziet maakt niet uit, want dat zie je toch niet meer terug. Hierna ga je volop aan de slag met muurvuller. Ja je leest het goed, dit gaat ervoor zorgen dat jouw vaas een geweldig stoere look krijgt. Ook kan je hem verven in iedere kleur die je maar wilt. Zo past hij dus altijd in je interieur. Je moet er wel wat geduld voor hebben, maar dan heb je ook wat.

DIY betonlook vaas