De leukste kattenmanden om zelf te maken

Hobby door Chloe

Onze viervoeters krijgen alleen het beste van het beste en daar hoort natuurlijk ook een mooi bed bij. Een kattenmand kan alleen behoorlijk prijzig zijn, maar gelukkig kan je er ook makkelijk zelf één maken. Hier vind je de leukste kattenmanden om zelf te maken.

Oldschool televisie

Heb jij nog ergens een oude televisie staan die staat te verstoffen. Dan kan je daar een superleuke kattenmand van maken. Kussentje erin en je bent klaar.

Hangkat

Je kent ze wel: de leuke hangplanten met touw. Ideaal om je planten in te hangen, maar ook voor je kat om in te liggen.

Oude koffer

Heb jij ergens nog een oude koffer liggen die je niet gebruikt? Dan kan je ook hiervan een leuke mand maken. Deze de twee delen boven elkaar of zet de koffer gewoon open op de grond met een kussentje erin.

Custom vensterbank

Katten vinden het heerlijk om in de vensterbank te liggen, maar niet iedereen heeft die in huis. Gelukkig kan je zelf heel makkelijk iets maken met een paar kettingen en een houten plank. Wedden dat jouw kattenvriendje hier heel blij van wordt?

Kisten stapelen

Heb je meerdere katten? Dan is dit de ideale kattenmand voor jou. Hier kunnen ze namelijk allemaal tegelijk in liggen. Stapel een paar kratten op elkaar en leg er een lekker zacht kussentje in. Wel even vastshroeven natuurlijk.

Kattenmand van een oude kruk

Een oud krukje is de perfecte nieuwe slaapplek voor jouw kat. Maak aan de onderkant een bedje en wikkel touw om de traptreden heen zodat je kat ook meteen kan krabben.

Hangmat

Heb jij een tafeltje in de woonkamer met een open onderkant? Ook dan kan je heel makkelijk een slaapplekje voor je kat maken. Maak een hangmatje eronder met wat touwen en je hebt de perfecte slaapplek.