7x inspiratie om pompoenen te verven

Hobby door Chloe

Halloween staat bijna voor de deur en dus moeten we nu echt aan de bak met onze pompoenknutsels. Heb je geen zin om er één uit te hollen? Dan kan je ze ook schilderen. Hier vind je een dosis inspiratie om jouw pompoenen een mooi kleurtje of patroon te geven.

1. Spookjes

Klaar voor een spooky Halloween? Dan is het super leuk om je pompoenen te beschilderen met spookjes. Verf ze in verschillende kleuren en je hebt een geweldig resultaat.

2. Takken en bloemen

Hou jij het liever clean en wil je dat het ook nog bij je interieur past? Maak dan wat simpele takken of bloemen en verf de pompoen in een kleur die matcht bij jouw interieur.

3. Landschap

Dit is misschien we een uitdaging, maar het resultaat mag er wezen. Door meerdere lagen verf aan te brengen kan je een prachtig ladschap schilderen.

4. Kattenkopjes

Catlovers opgelet: want deze pompoen is voor jullie. Een witte pompoen met zwarte kattenkopjes staat niet alleen fantastisch, het is ook nog eens heel simpel.

5. Vleermuizen

Ook vleermuizen passen helemaal in het Halloween sfeertje. Reden genoeg dus om hier een pompoen mee te versieren.

6. Pumpkin spice latte

Is jouw favoriete koffie ook de pumpkin spice latte? Dan vind je deze pompoen vast geweldig. Even wat anders dan al die standaard Halloween pompoenen.

7. Wellness pompoen

Deze is helemaal makkelijk. Schilder een gezichtsmasker, ogen en een mond en zet een handdoek erop. Lachen toch?