7x nailart voor de kerstdagen

Beauty & Mode door Chloe

Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet staan de kerstdagen alweer voor de deur. In sommige winkels hangt de kerstcollectie als te schitteren en stiekem denken we dus al na over wat we dit jaar aantrekken. Maar je outfit is natuurlijk niet compleet zonder bijpassende nagels. Daarom hebben wij de mooiste nailart voor de kerstdagen hier voor je verzameld. Kan jij alvast wat inspiratie op doen.

1. Mistletoe

Under the mistletoe... Deze subtiele maar feestelijke nailart is perfect voor de kerstdagen. Door de subtiele kleuren is het namelijk bijna wel overal mee te matchen. Je hebt hier wel een dun pennetje of subtiele kwast voor nodig, maar het resultaat is geweldig.

2. Kerstballen

Als er iets is dat ons het ultieme kerstgevoel geeft dan zijn het wel kerstballen. Deze nailart is vrij simpel te maken. Kies een leuke kleur met glitter, maak een rondje op je nagels en vervolgens de hanger van de kerstbal met een andere kleur. Simpel en heel erg leuk.

3. Subtiel maar feestelijk

Ben jij niet van de heftige kleuren of drukke prints? Dan is dit helemaal wat voor jou. Gebruik een zachte kleur als basis en maak hierna op één of twee nagels wat subtiele nailart. Ze zeggen niet voor niets less is more.

4. Kerstverlichting

Het leukste aan de kerstperiode is dat er overal van die gezellige verlichting hangt. Tijd om deze trend door te zetten naar onze nagels. Ze hoeven natuurlijk niet echt licht te geven, maar wat kleurrijke steentjes op je nagels geven bijna hetzelfde effect.

5. Kerstmuts

We kennen allemaal wel de French manicure. Deze feestelijke variant is perfect voor de feestdagen. Vervang de gewone witte lak met rood en maak op één van je nagels een leuk kerstmutsje. 

6. Cadeautje

Bij kerst hoort natuurlijk ook een kerstboom met cadeautjes. Deze nailart is heel simpel na te maken. Kies een feestelijke kleur als basis en maak op één van je nagels een cadeaustrik. Feestelijk toch?

7. Fine lines

Heb jij een stille hand? Dan is deze nailart voor de kerstdagen helemaal wat voor jou. Met fine lines kan je de leukste creaties maken. Een cadeautje, kerstboom of rendier: waarom kiezen als het allemaal kan?