4 warme chocomel varianten om van te smullen

Food door Chloe

Als er iets is waar we gelukkig van worden op een koude regenachtige dag dan is het wel warme chocomel. Hoewel we hier geen genoeg van kunnen krijgen, is het ook wel eens leuk om wat anders te proberen. Daarom hebben wij hier 4 warme chocomel varianten verzameld waarbij het water je in de mond loopt.

Salted caramel hot chocolate

Salted caramel en chocola zorgen samen voor een goddelijke combinatie. Niet gek dus dat deze chocomel de eerste is op ons lijstje. Het enige dat je hoeft te doen is twee eetlepels karamelpasta in de magnetron te verwarmen gemengd met wat zeezout. Meng 2/3 door de warme chocomel heen. Top hem vervolgens af met wat slagroom en de overgebleven karamelsaus.

Chocolademelk met speculaas

Nog zoiets dat lekker te combineren is met chocola is speculaas. Om alvast in de december sfeer te komen is dit dan ook het ideale drankje. Het enige dat je nodig hebt is wat Speculoos pasta. Verwarm je chocolademelk in een pannetje en voeg een eetlepel van de pasta toe. Succes gegarandeerd.

Snickers chocolademelk

Ben jij ook zo gek op Snickers? Dan is dit recept voor jou. Gooi een Snickers reep in de blender, voeg wat cacao en pindakaas toe en meng het goed door elkaar. Als laatste voeg je wat melk toe en heb je de perfecte chocolademelk.

Malibu white hot chocolate

Deze heerlijke chocolademelk maak je helemaal zelf. En de Malibu geeft de chocomel een verrassend lekkere twist. Doe 300 ml melk in een pannetje samen met 150 gram witte chocola. Schenk de chocomel uit in een glas en voeg een shot Malibu toe. Geloof ons, dit wil je proberen.