5 x de beste iPhone hacks

Life Hacks door Zora

Ben je in bezit van een iPhone en wil je het meeste halen uit jouw telefoon? Dat begrijpen wij volkomen! Wij delen een aantal hacks met jou waar jouw leven een beetje makkelijker van wordt. Dit zijn volgens ons de vijf beste iPhone trucs:

1. Meten met de measure app

Moet je iets meten, maar heb je geen meetlint bij de hand? Pak dan jouw iPhone erbij en open de measure app die standaard geïnstalleerd staat op jouw telefoon. Met behulp van augmented reality weet jij precies de lengte en breedte van een object en kan je ook nog eens checken of het waterpas staat!

2. Foto's en video's eenvoudig terugvinden

Je kan aan foto's en video's bijschriften toevoegen zodat jij beeldmateriaal eenvoudig terug kan vinden:

  1. Open de Foto's app en open een afbeelding of video.
  2. Veeg omhoog en tik op 'Voeg een bijschrift toe'.
  3. Vul je tekst in en tik op 'Gereed'.
  4. Gebruik de zoekbalk om jouw foto te vinden.

3. Een timer instellen voor media

Houd jij ervan om naar muziek te luisteren voordat je in slaap valt? Met een iPhone kan jij een timer instellen zodat de muziek (en andere media) stopt na een bepaalde tijd en jij niet wakker wordt:

  1. Open de Klok app en tik op 'Timer'.
  2. Druk op 'Als timer eindigt' en vervolgens op 'Stop afspelen'.
  3. Tik rechtsboven op 'Stel in' en kies een bepaalde tijd.
  4. Zet de timer aan door op de startknop te drukken.

4. Spatiebalk gebruiken als muis

Wil je een typefout corrigeren in een document? Dan kan het handig zijn om de spatiebalk te gebruiken als muis. Tik op de spatiebalk en houd het enkele momenten vast totdat het toetsenbord leeg wordt. Nu is het een groot touchpad en kan jij de cursor makkelijk verplaatsen met jouw vinger!

5. iPhone sneller opladen

Jouw mobiel is constant met alles en nog wat bezig op de achtergrond en dit gaat ten koste van jouw batterij. Laad jouw iPhone sneller op door de vliegtuigmodus te gebruiken. Open het 'control center' door van boven naar beneden te vegen en tik op het vliegtuigje.