5 x alternatieven op beschuit met muisjes

Food door Zora

Verwacht je een baby'tje en ben je het kraamfeestje al aan het organiseren, maar wil je niet trakteren met standaard beschuit met muisjes? Wij inspireren je met vijf heerlijke en originele alternatieven op deze bekende geboorte traktatie.

1. Witte chocolade koekjes met muisjes

Een lekker alternatief op beschuit met muisjes, zijn deze witte chocolade koekjes met muisjes in hartjesvorm. Klik op de Instagram post voor het complete recept!

2. Lange vingers met glazuur

Lange vingers zijn typisch Nederlands, net als beschuit, en daarom zijn ze de beste vervangers voor een geboorte traktatie. Dip de lange vingers in blauwe of roze glazuur en besprenkel ze met muisjes.

3. Dadelballetjes met spirulina

Deze dadelballetjes met blauwe spirulina is een origineel alternatief op de klassieke traktatie. Perfect als je iets zoekt zonder gluten of zuivel. Ze zijn eenvoudig te maken en je kunt ze ook invriezen.

4. Macarons met muisjes

Hoe lekker zien deze roze macarons met muisjes eruit?! Het is een trendy alternatief op beschuit met muisjes die jij zelf kan maken met dit recept.

5. Geboorte donuts

Trakteer je kraamvisite met deze heerlijke traktatie. Wie houdt er niet van donuts? Versier ze op een creatieve manier met blauwe of roze glazuur.