Inspiratie: zo kleed jij je overkapping leuk aan

Wonen door Zora

Een huisje is helemaal compleet met een overkapping! Het is dé plek in jouw stulpje om te kunnen genieten van het buiten zijn zonder dat jij last hebt van de weersomstandigheden. Net als de inrichting van jouw interieur, is het de investering waard om jouw tuinkamer leuk en functioneel aan te kleden. Wij geven je inspiratie!

Tuinmeubelen en accessoires

Jouw overkapping kleed jij leuk aan wanneer jij een visie hebt. Waar wil jij je tuinkamer voor gebruiken? Is het een extensie van jouw woonkamer, is het een plek om te chillen of wil jij deze extra ruimte gebruiken om lekker te kunnen eten en een feestje te kunnen geven? Op basis van deze keuze kun jij kiezen uit tuinmeubelen en accessoires om jouw overkapping leuk en gezellig aan te kleden. Tip: Meubels van rotan is dé tuintrend van 2022!

 

Loungeplek

Als jij van jouw overkapping een loungeplek wil maken, is een ligbed essentieel. Versier jouw nieuwe favoriete plekje met sierkussens, accessoires zoals vazen en sfeervolle verlichting om het gezellig aan te kleden. Denk ook aan een bijzettafeltje en een buitenkleed!

 

Tuinkamer

Hoe jij jouw overkapping inricht, is compleet aan jou! Maar waarom zou je het niet inrichten op dezelfde manier als jouw woonkamer? Wees niet gelimiteerd met meubels en accessoires die speciaal zijn gemaakt voor in de tuin wanneer jij de overkapping kan afsluiten.

Tuinbar

Houd jij wel van een feestje en nodig jij graag mensen uit? Dan is het omtoveren van jouw overkapping in een bar een geweldig idee. Het enige wat je nodig hebt, is een tuinbar, barstoelen en een loungeset. Schaf een barbecue aan om ook lekker eten te kunnen serveren!

Winterproof

Een overkapping kun je leuker maken met meubelen en accessoires, maar er zijn ook functionele manieren om jouw tuinkamer of veranda aan te kleden. Kies bijvoorbeeld voor een openhaard of buitenkachels om er ook heerlijk te vertoeven in de winter.