Hack: zo verstop jij je BH onder een schouderloze top

Life Hacks door Zora

Heb jij een geweldig schouderloos topje dar je nooit aantrekt omdat jij je niet weet hoe jij je beha kan verstoppen? Wij hebben de oplossing! We hebben de beste hacks verzameld om je beha te verbergen onder jouw favoriete kledingstukken.

1. Beha verbergen onder schouderloze top

Heb je geen bandeau beha? Deze kun je zelf creëren. Laat de bandjes van jouw beha los en breng ze rondom je borsten naar elkaar toe. Zet de straps vast met een paperclip en voilà!

 

2. Beha verstoppen onder een kledingstuk met open rug

Deze hack is een stukje ingrijpender, maar het is het proberen waard! Pak een van jouw beha's en knip de achterkant ervan af. Lijm of naai vervolgens de bandjes vast aan de zijkanten. Kledingstukken met open rug zijn vanaf nu geen probleem meer!

3. Beha wegwerken bij een topje met vierkante hals

Tops met een vierkante hals liggen volop in de winkels omdat ze erg trendy zijn. Helaas kun je vaak de bandjes van een normale beha in dit soort kledingstukken zien. Draai de bandjes van jouw beha en stop daarna jouw armen er door heen om dit op te lossen!

4. Beha verbergen onder een haltertop

Net als bij hemdjes met een vierkante hals, kan jouw beha zichtbaar zijn wanneer jij een haltertop draagt. Maak als eerst de bandjes van jouw beha los en klem ze aan elkaar. Maak de straps vervolgens korter zodat jouw lingerie strak genoeg zit. Haal daarna je hoofd door de aan elkaar geklemde bandjes net alsof je een bikini draagt.

5. Beha verstoppen onder een off-shoulder jurk

Maak het bandje aan de schouderloze kant van jouw topje los en maak het strakker. Trek het bandje vervolgens over je hoofd en wikkel het om de onderkant van jouw beha. Jouw lingerie is nooit meer zichtbaar in een off-shoulder jurkje of topje.

Welke van deze beha hacks ga jij uitproberen?