Tips om je vader te verrassen met vaderdag

Lifestyle door Sandra E

Een cadeau is leuk om met Vaderdag te geven, maar misschien is het nog leuker om samen herinneringen te maken. Wij hebben wat leuke herinneringen voor je verzameld.

Samen wandelen en picknicken

De natuur in met je pa? Klinkt goed toch? Zoek een mooie wandelroute uit en ga samen de natuur ontdekken. Misschien houd je vader wel van vogels spotten? Vergeet dan de verrekijker niet. Neem ook wat lekkers mee voor onderweg en ga samen uitgebreid picknicken.

Bezoek een museum

Houdt je vader van foto’s, kunst, schilderijen of de oudheid? Bezoek samen een museum. Gegarandeerd samen herinneringen maken.

Theater of concert

Zin in een cultureel uitje? Vraag waar je vader nog eens naar toe wil. De bioscoop, theater of een concert, bijvoorbeeld. Samen een avondje lachen, dansen of zingen. Dat zijn nog eens herinneringen maken. 

Barbecue workshop

Staat jouw vader altijd tijdens feestjes en verjaardagen de beste hamburgers te bakken? Misschien is dan een gezamenlijke barbecue workshop een mooi cadeau. Dan verfijnt hij zijn technieken, en kun jij voortaan naast hem op feestjes shinen. 

Dagje weg

Leuk om samen eens een andere stad te verkennen, nog leuker om er een mini citytrip van te maken. En helemaal tof als het een stad is waar je vader altijd al eens graag naar toe wilde.