7 leuke manieren om containers te verbergen

Wonen door Sanne Michelle

Een rollende grijze, blauwe of groene container is niet echt fraai om naar te kijken. Ze zijn een doorn in het oog en daarom laten wij je 7 creatieve oplossingen zien om de kliko's weg te werken.

Plantenbak

Mocht je graag meer planten in je tuin willen en je containers graag willen verbergen dan kun je dit makkelijk combineren! Maak een mooie plantenbak die hoog genoeg is om je containers in te plaatsen. Ineens is het niet meer zo erg dat ze er staan.

Tuinhuisje

Voor als je de containers helemaal uit het zicht wilt hebben kun je ook een klein tuinhuisje aanschaffen of op maat (laten) maken. Dit ziet er opgeruimd en mooi afwerkt uit.

Pallets

Voor de echte creatievelingen is dit een hele leuke optie. Neem een paar oude pallets en schuur deze glad om er vervolgens een mooie zwarte (of een andere kleur) lakverf laag aan toe te voegen. Je maakt de pallets aan elkaar vast et voilà! Ook hier kun je nog leuke plantjes aan toevoegen.

Rieten huisje

Deze goedkope optie geeft een mooie natuurlijke uitstraling en is gemakkelijk zelf te maken.

Houten berging

Je kunt natuurlijk ook een berging (laten) maken voor je containers. Ze passen er perfect in en je kunt het deksel openen om iets in je container te doen.

Stenenwand

Deze wanden van stenen worden in veel tuinen gebruikt, maar had je er al eens over nagedacht dat je dit ook kunt gebruiken als schutting om je containers achter te verbergen? Ideaal!

Stickers

De meest simpele oplossing is om stickers op je container te plakken. Hiermee werk je ze niet perse weg, maar geef je ze wel een iets mooier uiterlijk.